Новини сайту

Return to: Сайт

До уваги викладачів!

 
Фото Василенко Олексій Володимирович
До уваги викладачів!
Василенко Олексій Володимирович - п'ятниця 8 вересня 2017 4:49
 

(Читати до кінця!)
На сьогодні всі студенти, що навчаються в академії станом на 1 вересня, зареестровані як користувачі Сайту підтримки освітніх програм.
Студенти, що навчались минулого року, зберігать минулорічні логіни і паролі, навіть, якщо собі на біду, вони іх самостійно змінили (адже така функція  в системі є). Студентам, що вперше реєструвались в системі були призначені логіни і паролі, перелік яких доступний викладачам випускаючих кафедр на сторінці відповідної кафедри в розділі "Студенти кафедри". Такі студенти - це першокурсники, студенти другого-третього курсу зараховані на підставі рівня "молодший спеціаліст", а також частина магістрів, що не вступили безпосередньо з бакалаврського рівня нашої академії. Всі студенти занесені в гурти і можуть бути зачислені викладачем на певний навчальний курс шляхом синхронізації гурту. Втім, треба мати на увазі, що розподіл за гуртами не є остаточним і буде корегуватись після отримання відповідної інформації про склади груп від деканатів. При цьому логіни і паролі студентів не пов’язані жорстко з шифром групи, і не будуть змінюватись при будь яких корегуваннях складу груп (гуртів).
Важливо!
В новій версії, щоб зарахувати студентів на навчальний курс шляхом синхронізації гурту, викладач повинен на сторінці відповідного курсу відкрити випадаюче меню натисканням на зубчате коліщатко, обрати в меню позицію "More...", перейти на вкладинку "Кристувачі" і обрати посилання "Способи синхронізації". Далі все як в минулій версії("Методичні вказівки для викладачів" в Головному меню, файл "Формування груп").

Питання і зауваження можна надіслати емейлом [email protected] або телефоном.

Успіхів!